top of page
Glasses of wine

Masterwines uit Kontich

Masterwines voert al uw wijnen rechtstreeks in van bij de producent of wijngaard en staat reeds jaren garant voor een up-to-date aanbod van een 200-tal kwaliteitswijnen, dit zowel uit de klassieke wijnlanden maar ook uit Zuid-Afrika en Chili waar we één van de toonaangevende invoerders zijn met het oog op op een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

Wilt u als wijnhandelaar, distributeur of  horecazaak rechtstreeks invoeren van bij de wijngaard, zal Masterwines fungeren als uw makelaar en contactpersoon. Wij verzorgen voor u alle transporten en nodige documenten zodat u zich voluit kan concentreren op uw core-business m.n. het verkopen van uw favoriete wijnen.

Bent u horecazaak of wijnhandelaar en wenst u te genieten van de scherpste prijzen zonder te moeten investeren in grote stocks of veel tijd te spenderen aan het regelen van internationale transporten en accijnsafhandelingen, dan hebben wij van ons volledige assortiment een grote stock staan in onze magazijnen en douane-entrepots te Kontich. Masterwines of 1 van zijn verdelers kan op wekelijkse basis uw bestellingen op locatie afleveren en dit nog steeds aan de scherpste prijs.

De wijngaarden en producenten waar we al jarenlang mee samenwerken, bieden dan ook reeds jaren excellente kwaliteit en service. Of het nu gaat om een goedkope wijn of één van de duurdere topwijnen, het is steeds de kwaliteit die primeert op de prijs. In deze concurrentiële markt is kwaliteit nog steeds de winnaar. In combinatie met de scherpst mogelijke prijs staat u steeds een voetje voor op uw conculega’s.

Masterwines slaagt erin de prijzen laag te houden, daar door de gezamenlijke aankoop van vele eindgebruikers het aankoopvolume van de wijnen hoog ligt en zodoende veel drukkingsmiddelen heeft bij de producent of wijngaard. Jarenlang werken we samen met producenten en wijngaarden die een open prijsbeleid voeren en waar prijsstijgingen de markt niet overschrijden.

Masterwines streeft ernaar om regiogebonden u de nodige exclusiviteit te geven om in uw werkgebied u de vrijheid te geven uw eigen brand in de markt te zetten. Bij grotere volumes is het mogelijk voor sommige producenten u een eigen label te voorzien en dit exclusief voor België of uw gewenste regio.

Contacteer ons voor uw persoonlijke vertegenwoordiger om u een op maat gemaakte offerte te bezorgen tijdens een persoonlijk bezoek. Wij luisteren naar uw noden en proberen voor elke klant zijn wens waar te maken.

bottom of page